Premiärseger

Efter mycket velande om halkan efter vägarna så blev det beslut om att åka på tävling för min del. Jag fick med med mig PA Nyberg och på plats vid Hybosjön utanför Ljusdal var det nästan 40 startande.
40 spända deltagare där det var premiär för en del, även för mig. Efter 2 gånger på Hybosjön så var taktiken någorlunda klar. Jag gick till samma ställe som de två tidigare gångerna även om det gick väldigt dåligt ifjol.


När startskottet small så var vi bara tre stycken i viken och jag fick 4-5 stycken direkt i första hålet. Sen gick det i perioder där jag fick 3-4 st med skapligt snitt i några hål på rad för att sedan göra några tomhål. Efter första halvan så kändes det som att jag var ganska bra med. Jag såg Ove Jonsson en liten bit utanför mig som fick några riktigt fina fiskar. Varav en på över kilot. Härlig bonusfisk.


Men efter att Ove fått en bra period så drog kalldimman in över sjön och fisket dog av helt. Men med ungefär 45 minuter kvar så klarnade det upp igen och jag letade mig mot oborrade ytor. Där jag kanske hade min bästa period under tävlingen med bl.a. 3st 2hgs på följd i ett hål. Efter en stark avslutning vägde jag in 7,5kg. 5hg mindre än Ove som suttit inom 50 meter ifrån mig under hela dagen. Ove tog totalsegern på precis 8kg och eftersom Ove är nybliven veteran så lyckades jag sno åt mig segern i herrsenior.


Hela resultatlistan finns här.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln