SM över, Påsk & korvtävling på gång...

Så var Sm som sagt över och vi i klubben fick med oss en guldmedalj. Stort grattis till Sara Gotthardsson! Passar även på att gratta alla andra fiskare som det gick bra för i helgen! Tackar dessutom Norsjö för ett fint arrangemang. Kan bli ett litet bildkollage senare i veckan när jag sammanställt alla SM bilder.

Det har tagit lite tid att återhämta sig både fysiskt och mentalt efter helgen. Jag är lite sliten i kroppen efter 7 km löpning på 36 minuter bortanför Killingholmen i söndags kan jag medge. I skrivande stund befinner jag mig i Edsbyn för Påskledighet. Har under kvällen, efter att vi anlände till "byn", hunnit med att kika in på Woxnadalens måndagsmöte. Först nu kan man sätta sig ner och börja summera SM med en par rader.

För egen del hade jag hoppats på mer, men ibland vill man själv mer än vad fisket resulterar i. Det är mycket som skall stämma, det fick man erfara på årets SM, och visst är det en stor del av tjusningen med vår sport. På lördagstävlingen letade jag frenetiskt av Stussviken efter potentiella vinnarställen utan resultat. Möjligen att slutstället, där jag träffade på Kenneth Lilja och Påven Jansson, var ett lite bättre område som kunnat höjt oss i resultatlistorna med en extra timmes fiske. Men ni vet hur det är, det är som sagt bara en fiskarens hypotes som man brukar ha när fisken hugger ända in på slutsignalen. Vågen stannade för dagen på 3 kg för min del. På söndagens lagtävling hade vi åtminstone en bra chans på medalj när vi placerade oss längst bort av alla lag och hittade egna fiskeytor att leta på, men den lilla extra turen fattades. Vi slutade 5:a (samma placering som ifjol) på drygt 14 kg efter att ha fått fiskestället sönderborrat av konkurrerande lag när vi väll hade hittat lite större fisk. Men det hör givetvis också till spelets regler även om det just vid tillfället kändes surt. Nu blickar jag dock framåt mot kommande tävlingar.

Imorgon är det "Korvtävling" på Ullungen i Edsbyn, där finns jag givetvis på plats. Korv är gott, så äre bara! Dagen därpå är det kvällskula på Mållången och sen är påsken snart igång!

På återhörande
Martin