In memoriam av Folke Andersson in action på sitt sista VM, 2017 i Lettland. In memoriam av Folke Andersson in action på sitt sista VM, 2017 i Lettland.

PIMPELSPORT MORMYSKA CUP 2024

Följande regelverk skall tillämpas:

Pimpelsport Mormyska Cup
består denna säsong av 17 deltävlingar från söder till mellersta delen av landet. Tanken är att sprida ut dem så gott det går geografiskt.

Samtliga tävlande i en deltävling kommer få poäng. Vinnaren får 30 poäng och därefter fördelas det i fallande skala enligt nedan:

1:a - 30 poäng
2:a - 23 poäng
3:a - 20 poäng
4:a - 17 poäng
5:a - 14 poäng
6:a - 11 poäng
7:a - 8 poäng
8:a - 6 poäng
9:a - 4 poäng
10:a - 2 poäng
11:a och sämre - 1 poäng

Man får tillgodoräkna sig poäng från maximalt 5 deltävlingar. Den med flest poäng efter att alla deltävlingar genomförts är vinnare av Pimpelsport Mormyska Cup år 2024 och erhåller därmed vandringspriset som i dagsläget befinner sig hemma hos Pavel Chaloupka. I denna cup deltar alltså alla oavsett klass.

Deltagande i Pimpelsport Mormyska Cup sker automatiskt om man deltar i en deltävling. Önskar man inte delta i Pimpelsport Mormyska Cup är det bara att höra av sig till Marino Sanvincenti så tas du bort från tävlingen.

Obs! Om någon tävling ställs in så ersätts den inte per automatik med annan tävling. Dock kommer vi försöka hitta eventuella ersättningstävlingar samma helg.