Vestlis fiske är dem som har gått in och sponsrat med förstapriset en 110mm Mora Nova till tipstävlingen. Vestlis fiske är dem som har gått in och sponsrat med förstapriset en 110mm Mora Nova till tipstävlingen.

Vestlis Pimpelsport CUP tips


I år släpper vi i samband med Pimpelsport Cup en nyhet. Vi ska köra en tipstävling! En tipstävling som påminner lite om V75. Du väljer en tävlande i varje enskild deltävling i Pimpelsport cup och slutligen en totalsegrare.

Reglerna är demsamma som i Pimpelsport Cup där du i tipset får samma poäng som den tävlande du valt får i Cupen.

Prickar du in totalsegraren i cupen, ex Martin Södergårds ifjol, får du 200p extra i tipstävlingen.

Ingen av raderna kommer att presenteras till sin fullo innan hela tipstävlingen är avgjord.
Däremot kan vi inför deltävlingarna komma att använda tipsraderna för att redovisa tippade förhandsfavoriter. Efter varje deltävling kommer vi redovisa vilka tippare som har fått poäng i aktuell deltävling, samt hur totalställningen i tipstävlingen ser ut. Efter tipstävlingens slut kommer vi publicera vinnarens fullständiga tipsrad.

Vill du inte att ditt namn skall publiceras i samband med tipstävlingen finns det möjlighet att lämna in ditt tips med ett alias. Skriv i så fall in det alias du önskar i ditt tips nedan.

Tipset kan lämnas in under hela vintern, men ju längre in i säsongen du väntar med att lämna in tipset, ju färre deltävlingar har du möjlighet att få poäng(du kan alltså bara få poäng i de deltävlingar som återstår ifrån det datum du lämnar in). En tipsrad kostar 50kr (en avgift som oavkortat går till fortsatt drift av pimpelsport.se) och betalas via Swish till nummer 0730375335 alt, överföring till bank eller direkt kontant till Erik eller Martin Södergårds. Observera att din tipsrad gäller från den dag då pengarna är oss tillhanda.

Du lämnar in hela tipsraden vid ett tillfälle, och skulle det bli så att du valt en tävlande som inte deltar i en deltävling så har du helt enkelt ingen chans att få poäng i den tävlingen. Det går med andra ord inte att välja reserver eller garderingar. Däremot är det fritt fram att lämna in flera rader.

För att lämna in din tipsrad fyller du i namn/alias och e-mail tillsammans med din tipsrad här nedan.

Första pris är en Mora Nova 110mm ifrån Vestlis Fiske.