Sverigepremiären är nära nu!!?

Det regnar i Sveg. Lite märligt med tanke på att det var minus 20 grader och la sig 2-3 dm snö för ett par dagar sedan. På vissa sjöarna ligger det dock fortfarande en relativt tjock ishinna, och med tanke på att det utlovas kallare väder igen kan man faktiskt börja hoppas på pimpeltävlingar inom en snar framtid.

 

På söndag kan det bära av mot Tandsjön om väder och väglag är med oss, och detta blir i så fall en test av isen inför den alltid lika prestigefyllda Sverigepremiären. För om allt är med oss, är det inte omöjligt att vi skulle kunna genomföra tävlingen ganska snart. Tänk så roligt det skulle vara. Så håll utkik här på pimpelsport, vi avger en israpport och möjligtvis också en kommande tävling(?) så snart vi varit ut och testat!

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln