Sverigepremiären är nära nu!!?

Det regnar i Sveg. Lite märligt med tanke på att det var minus 20 grader och la sig 2-3 dm snö för ett par dagar sedan. På vissa sjöarna ligger det dock fortfarande en relativt tjock ishinna, och med tanke på att det utlovas kallare väder igen kan man faktiskt börja hoppas på pimpeltävlingar inom en snar framtid.

 

På söndag kan det bära av mot Tandsjön om väder och väglag är med oss, och detta blir i så fall en test av isen inför den alltid lika prestigefyllda Sverigepremiären. För om allt är med oss, är det inte omöjligt att vi skulle kunna genomföra tävlingen ganska snart. Tänk så roligt det skulle vara. Så håll utkik här på pimpelsport, vi avger en israpport och möjligtvis också en kommande tävling(?) så snart vi varit ut och testat!

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln