PMC15

Jimmi Bornström vinnare av PMC 2024.
Jimmi Bornström vinnare av PMC 2024.

På långfredagen utspelade sig årets sista PMC i båthamnen i Långnäs, Bollnäs. AFK Flugan med Mats-Arne Axelsson, Marie Axelsson Björklin och Elin Björklin i spetsen bjöd in till en minnestävling i Thomas Nilssons namn. Tävlingen kommer vara återkommande på långfredagarna framöver, så boka in detta i era kalendrar.

Själva PMC var redan avgjort med Jimmi Bornström som vinnare för andra gången. Båthamnen i Långnäs bjöd på trevlig, roligt men trixigt fiske men både mört, snorgärs, stäm och abborre i skryllorna. De som hittade fisken som befann sig 2-3 meter under isen över 7-8 meters djup hade ett roligt och omväxlande fiske. Övriga fick dock kämpa hårt för sin fångst.

Segrare i PMC 2024 blev som sagt Jimmi Bornström på 136 poäng med tre vinster och två andraplatser. Andraplatsen gick till Thomas Nilsson som under året fick ihop 110 poäng fördelat på två vinster, två andraplatser och en 9:e plats. Bronspengen knep Marino Sanvincenti med 104 poäng på en vinst, två andraplatser och två femteplatser. Totalt deltog 86 tävlande i PMC med varierande reslutat och antal tävlingar.

Tack för i år, vi ses på isarna 2025!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln