Arvid har skruvat upp tempot!

Arvid Einarsson är antagligen en av Sveriges mest intresserade tävlingspimplare. Nu har han varit med i några år och det har visat sig  ge resultat. I år han Arvid gått fram som en ångvält i juniorklassen på de tävlingar han har ställt upp i, och förhoppningen är att formen håller i sig över SM, DM och påsk.

Hur känns säsongen såhär långt?
Detta är mitt bästa år hittills!! Jag har utvecklats mycket. Fått högre vikter än nånsin.Bättre fysik o bättre taktik. Bättre på att dölja när jag får fisk.

Vad är roligast med tävlingspimpel?
Halva nöjet är att få fiska o halva är att vinna.Det som är mest spännande är när man ska väga påsen,och den här säsongen har påsarna innehållit ganska mycket fisk!!Just nu har jag sportlov o det tillbringar jag så klart på isen varenda dag,viktigt med mycket träning för att ta hem tävlingarna.Ser fram emot påsktävlingarna nu då jag får träffa alla mina pimpelvänner.Hoppas nu på att jag har fortsatt flyt hela säsongen.

Vilka tävlingar ser du mest fram emot?
De tävlingar som jag ser mest fram emot är på Vikfjärden på Skärtorsdagen Sporrsjön på långfredagen och Gåxsjön på påskafton.

Vad behöver du framförallt förbättra i ditt fiske de kommande åren?
Jag kan alltid förbättra mitt tålamod o tekniken att hitta fisk.

Etiketter: korrespondenter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln