Pimpelsport Mormyska Cup

Vandringspriset till vinnaren av Pimpelsport Mormyska Cup. Vandringspriset till vinnaren av Pimpelsport Mormyska Cup.

Till helgen, lördag 11 februari och söndag 12 februari, är det dags för deltävling 2 i Pimpelsport Mormyska Cup. Den går över två dagar på Ösjön i Borlänge och är del av Mormyskafestivalen som Tunabygdens SFK arrangerar, för mer info klicka här. Utöver VIM-pirkens fin, fina skrylla (Go Fish It) kommer vinnaren att få ett riktigt grymt vandringspris. Poängen till DT2 kommer beräknas på genomsnittsdeltagandet över de två tävlingsdagarna, samt den sammanlagda placeringspoängen för de två separata tävlingsdagarna. Om det exempelvis deltar 30 personer på lördag och 20 på söndag kommer vinnarpoängen bli 50/2=25 poäng. Om man t.ex. endast deltar på lördagen och vinner den får man sammanlagd platssiffra 1 + 26 = 27. Man kan alltså få poäng i cupen även om man endast deltar ena tävlingsdagen.

Undertecknad kommer tyvärr inte delta i helgen utan istället festa loss på en 50-årsfest. Skitfiske på alla er som kommer till Borlänge för att slåss om åtråvärda PMC-poäng!.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln