Presentation av de nominerande

Tidigare idag offentliggjorde vi vilka de 5 nominerade som man kan rösta på till årets eldsjäl är. (röstar gör ni i det inlägget genom att klicka i ditt alternativ och trycka på rösta.)

Här kommer en lite kort information om de nominerade.
 

Anders Rimmevik
Den glade Lyckselebon gör allt för klubbens ungdomar. Han är verksam i både Lycksele SFK och Norsjö SFK.  I en av nomineringarna så har detta saxats ”Skulle fler vara som Anders så skulle fler ungdomar börja tävlingspimpla.”
Rimmeviks har blivit en riktig pimpelfamilj, där även Fru Anette och barnen Gisela och Casper har skördat framgångar de senaste vintrarna.

Calle Andersson
Calle lägger ner en enorm tid på att tävlingsverksamheten och resultatredovisningen i Stockholms distrikt. Calle var i högsta grad delaktig när en ny hemsida publicerades för Stockholms distrikt. Därmed anser vi att Calle är en av de största anledningar tillsammans med andra bidragande personer att tävlingsfisket i Stockholms distrikt är hetare än på länge.

Kalle Abresparr
Mannen som verkar vara Värmlands tävlingssektion. Vi är säkra på när vi säger att ingen lägger ner så mycket tid som Kalle gör för att få till pimpeltävlingar under vintern. Iskontroller och avruskade tävlingsområden fyller upp Kalles veckor på vintern. Han bidrar till att tävlingar hålls både på helger och mitt i veckan.

Peo Nilsson
Peo är Bergsfiskarnas stora drivkraft där de som en av få klubbar verkligen har en fungerande ungdomsverksamhet med många aktiva ungdomar som deltar både på klubbtävlingar och SM. Peo är även aktiv i sportfiskarna Jämtland samt en stämningshöjare på påskens tävlingar.

Stig Granström
Den engagerade norrlänningen har med sociala medier blivit synlig även för oss på sydligare breddgrader. Stig engagerar sig stort i sin hemmaklubb Råneå och backar upp dess ungdomar till 100%. Råneås ungdomar som har vart vassa på senare års SM. I vilken Stig har vart bidragande till det låter vi vara osagt. Men att han väckt intresse hos ungdomar genom tex klassdraget är glasklart.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln