Pimpelsport Mormyska Cup 2018

Topptrion på DT13, SFK Ljusnans KM på Kyrksjön: Bernt Forsblom (2a), Ove Pettersson (1a), Thomas Axelsson (3a) Topptrion på DT13, SFK Ljusnans KM på Kyrksjön: Bernt Forsblom (2a), Ove Pettersson (1a), Thomas Axelsson (3a)

Eftersom underteckand varit på VM i Kazakhstan har rapporteringen av PMC legat lite på is, men den som väntar på något gott...!

De senaste heögerna har sex deltävlingar genomförts. Två har arranherats av Mälardalens TF, två av AFK Flugan, en av SFK Gästrikarna och en av SFK Ljusnan. Deltagarantalet och även vikterna har varierat ganska rejält. Flest deltagare var det på Holmsjön i Norberg och på Leif Hagströms minne på Nedre Herten, 26 respektive 25 deltagare. Sämsta fisket går utan konkurrens till 5-timmars i Ockelbo där vinnarvikten blev föga smickrande 760 gram och där hela 6 deltagare nollade!

I och med DT13 är också uträkningen för poängfördelningen till SM i Sveg klar. Vinnaren kommer raka hem 31 poäng, vilket är 1,5 gånger snittet av dessa 13 deltävlingar. Här nedan kommer resultaten från samtliga deltävlingar den senaste perioden samt totalen i cupen som, föga förvånande leds stort av Thomas "Mr Sweden" Axelsson!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln