Pimpelsport under sommaren!

Isarna smälter i oförminskad takt i vårt avlånga land. Pimpelkuntarna får en annan mer undanskymd tillvaro i var pimplares förrådsutrymme och tankarna om en ny säsong känns onekligen en bit bort.

 

Trots detta finns det mycket vi på pimpelsport vill förmedla även under denna tid på året. En tid som många ägnar åt summeringar av säsongen, analyser kring taktik och förbättring av materialet till dess att isen åter anländer.

 

Vi på pimpelsport kommer ge er en hel del under "försäsongen". Vi har bland annat några intervjuer att publicera, vi har våra korrar som säkert kommer att skiva en del matnyttigt även under sommaren och vi har en del opublicerade artiklar kring olika fisketekniker som kommer att publiceras vad det lider. Intressanta grejer utlovas!

 

/Martin, pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln