Pimpelsport under sommaren!

Isarna smälter i oförminskad takt i vårt avlånga land. Pimpelkuntarna får en annan mer undanskymd tillvaro i var pimplares förrådsutrymme och tankarna om en ny säsong känns onekligen en bit bort.

 

Trots detta finns det mycket vi på pimpelsport vill förmedla även under denna tid på året. En tid som många ägnar åt summeringar av säsongen, analyser kring taktik och förbättring av materialet till dess att isen åter anländer.

 

Vi på pimpelsport kommer ge er en hel del under "försäsongen". Vi har bland annat några intervjuer att publicera, vi har våra korrar som säkert kommer att skiva en del matnyttigt även under sommaren och vi har en del opublicerade artiklar kring olika fisketekniker som kommer att publiceras vad det lider. Intressanta grejer utlovas!

 

/Martin, pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln