PMC 6 och 7

PMC6 avgjordes på Högsjön som inte riktigt visade sig från sin bästa sida. Det var ingen fart alls på fisket. Fick man 2-3 fiskar i rad fick man vara nöjd. Segrade gjorde Jimmi Bornström, som givetvis drog en bonusbraxen på halvkilot.

PMC7 var även Gästriklands öppna DM och fiskades på Stensjön, en notoriskt svårfiskad sjö. Dagen till ära visade sig även den från sin mindre roliga sida och det blev ett evigt jagande efter enstaka abborrar i rutan, som för dagen skulle kunnat härbärgera ett helt SM. Bäst lyckades Kent "Lumpen" Lundberg som klarade av den smått fantastiska bedriften att lura upp över ett kilo abborre och mört.

Efter helgens drabbningar har vi nu en ny ledare i PMC nämligen Thomas Nilsson!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln