PMC10 och PMC11

I skuggan av NM avgjordes i lördags PMC10 på Bysjön i Ockelbo. Längsta strået drog hemmasonen Markku Kalliokoski med Freddan Samuelsson som tvåa och Peter Lind som trea.

Under söndagens drabbning var det endast sju deltagare som äntrade Bysjön för en returmatch. Här var det Thomas Nilsson somutklassade motståndet med nästena 3 kg med i konten, tvåa även denna dag blev Freddan Samuelsson och trea Kent "Lumpen" Lundberg som kanske helgen till ära nyttjade sin nya skrylla.

Tätstriden i PMC tätnar där Fredrik Samuelsson och Thomas Nilsson närmar sig Jimmi Bornström med stormsteg. Kan det vara så att "Stålvajern" tagit ut segern i förskott? Konstigare saker har ju hänt på isarna...

Nästa helg är det tävlingfritt i PMC och helgen därpå avgörs SM på Mårdsjön utanför Stugun i Jämtland.

Ett stort grattis är väl på sin plats också en dag som denna när vårt svenska pimpellandslag tagit hem guldet i NM. Även stort grattis till de indivisuella segrarna Arvid Einarsson (HJ), Lotta Engwall (DS), Anders "Laxen" Axelsson och Per Nilsson (YHV).

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln