Gustafsson vann nyårsnappet

Nyårsdagen är detsamma som nyårsnappet på Ösjön. Iår bjöds det på ganska bra förhållande på isen. Bara lite nattny blötsnö. Det enda som bekymrade lite var den täta dimman som låg över sjön.

Jag(Erik) valde mellan 2 ställen inför start. Men det visade sig ganska snabbt att jag valt fel.
Jonas Gustafsson och Jesper Dyberg gick till det andra stället och det visade sig efter tävlingen att det var ett bra mycket bättre val.

Där jag var så fick vi få och små till en början. Men mot slutet så kom i alla fall fisken igång lite. Även om de fortfarande var små. Sista halvtimmen så nappade det nästan i ett. Men de var så små så det tog ganska dåligt ändå.

Jag vägde in 2,6kg och fick i alla fall pris på det. 

Jonas Gustafsson tog totalsegern på 7,2kg. Mikael Andersen blev tvåa i hs på 6,5kg. Även Per "Chefen" Nilsson och Jesper Dyberg tog sig över 6 resp 5kg.

Dagens 5:e högsta vikt hade Janne Funestig med 4,7kg och tog hem herrveteranklassen.

Kurt Granat vann ÄHV på 3,6kg, Linda-Maria Lundin blev bäste dam med 3,3kg och juniorklassen vann Gunnar Nykvist.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln