Pimpelsport CUP - Summering

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga, men det här kanske blev i senaste laget.

Hur som helst så tänkte vi knyta ihop det här med Cupen för året och tacka våra sponsorer som ställde upp med priser.

 

Som alla vet så var det Jonas Gustafsson som vann det hela och man kan väl säga att han sopade mattan med alla andra deltagare när han tog tre delsegrar och fick  den maximala 300% i slutsumma.

 

Deltävlingarna som Cupen bestod utav var: (Man fick räkna de tre bästa)

Mållången, Edsbyn

Grängen, Edsbyn

Ösjön, Borlänge

Runn, Falun

Barken, Söderbärke

Storhamrasjön, Hamra

 

På dessa 6 tävlingar så stod en deltagare ur Cupen som totalsegrare i 5 utav dem.

Det började med en delad seger mellan Jonas Gustafsson och Jonas Granström på Mållången, de båda hade 6955gr om jag inte missminner mig.

Sedan fortsatte det med fjolårets nordiska mästare Leif Lothström som vann tämligen överlägset på grängen och sedan slog årets dubble SM-guldmedaljör Krister Bergman till på Ösjön.

Sedan var det dags för Gustafssons formkurva att toppa och segrar på Runn och Barken kom. Med segern på Barken som den största bragden där Jonas tog sig närmare milen för att hämta hem 11,7kg abborre till starten i Söderbärke.

 

Den enda tävlingen där det var någon utomstående ifrån cupen som segrade var på Storhamrasjön där Per Morelius drog det längsta strået och segrade. Där hade Jörgen Andersson mest av dem som deltog i cupen.

 

Såhär slutade det:

1:a Jonas Gustafsson, 300%. Jonas fick ett presentkort på 500kr från Vimpirken.

2:a Krister Bergman, 258%. Krister fick en "Ron Thomson-Skrylla" som var skänkt ifrån Sportfiskeboden.

3:a Jan Funestig, 229%. Jan Funestig fick en Pimpelsport-mössa.

 

Precis utanför pallen kom Lars Gullstrand med endast 1% efter Janne. Men som en liten tröst så hade Lars "turen" att kamma hem priset där man skulle komma så nära 150% som möjligt med 3 valfritt kombinerade tävlingar. Lars hamnade på 150,8% och tog därmed hem ett paket med lite gott och blandat ifrån Sportfiskepoolen.

 

Det skall dock medges att vi inte lyckats förmedla ut alla priser ännu, men det vi får hoppas det löser sig under sommaren annars kommer det till vintern.

 

Vi vill avsluta med att rikta ett stort tack till våra sponsorer och självklart till er som deltagit i Cupen och vi får se hur upplägget ser ut nästa år. Men självklart kommer ni då få chansen att sno vandringspriset ifrån Jonas!

 

/Erik och Martin

Pimpelsport

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln