PMC 12 och PMC 13

Efter helgens två tävlingar på Borrsjön och Vikarsjön i Ljusdal återstår endast två tävlingar av på årets PMC. Helgens vinnare var Stig Johansson på lördagen och Bernt Forsblom på söndagen. Med 38 poäng under helgen tog sig Bernt upp på en femte plats.

Jimmi Bornström leder fortfarande bedrägligt trygg men efter sig jagar Fredrik Samuelsson som med två segrar nästa helg i Särna kommer upp på lika poäng och tar i så fall hem PMC med bästa sjunde resultat då både Jimmi och Fredrik har en 20-poängare som sjätte resultat.

I bakvattnet finns även Thomas Nilsson på en tredje plats som med två segrar i Särna tar hem PMC med 140 poäng jämfört med Jimmis 136.

Det blir en spännande avslutning på årets PMC om Fredrik eller Thomas tar sig en liten tripp till Särna medan Jimmi ligger hemma på sofflocket. Nästa söndag vet vi hur det går...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln