Summering Slaget om Runn

I helgen avgjordes "Slaget om Runn".

Löradg: 
Start vid Roxnäs och 329 personer till start. 329 personer!
Förmodligen största tävlingen i Sverige sedan Hedsjöpimpeln slutat.
Otroligt roligt med så mycket folk och trevligt att prata med alla glada och förväntansfulla pimplare. 

För egen del hade jag fundeat på en taktik sedan tävlingen ifjol och följde den ganska väl och efter 2,5 timme så hade jag 10kg i sikte. Fram till dess så hade jag suttit ganska själv ungefär 200m ifrån en klunga. Men runt 12:30 så kom det många och som mest blev vi 12 personer i klungan och fisket ebbade ut fort på den fläcken. Jag blev tyvärr kvar lite för länge och 13:15 gjorde jag ett flytt som jag borde ha gjort tidigare. Hittade aldrig på något riktigt bra fiske sista 45 min och vägde in 7,7kg som räckte till en 10:e plats i Herrsenior. Den 15:e högsta vikten totalt. Med lite mer flyt så hade jag kunnat plockat några placeringar till.
Bäst för dagen var Jonas Gustafsson på 13,6kg och Lotta Engvall var bästa dam på 9,6kg.
Resultat

Söndag:
Blev ingen rolig historia för min del och började vid Storön. SO Holmberg fick ett kanonhål efter en kvart bara några meter ifrån där jag börjat. Jag borrade runt honom och lyckades få 7st i ett hål. Men jag kände att jag förstörde mer för honom än vad jag tjänade på det. Så jag gjorde ett flytt på en kilometer. Det gav inte heller något och jag avslutade i Haganäs. Vägde in 2,3kg som inte alls var bra för dagen.
Andreas Möller som även placerade sig bra på söndagen vann på dagens högsta vikt 9,4kg. Linda-Maria Lundin blev bäste dam på 6,7kg.

/Erik
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln