PIMPELSPORTKULAN DEN 9:E MARS!

Okej!,

Med tanke på att isarna smälter bort i en rasande takt och att flera tävlingsfiskare inte har möjlighet att åka ända upp till Jämtlands Kärlane cuptävlingar i dagarna två nästa helg så har vi på pimpelsport försökt dra vårt står till stacken.  Söndagen den 9:e mars arrangerar vi en batalj på klassiska tävlingssjön Lossjön. Sjön borde kunna ge riktigt fint fiske den här tiden på året så vi tror och hoppas att ni inte blir besvikna. Dessutom är den nog bland de sydligaste områden isarna ligger stabilt på just nu (Enligt uppgift så är det dessutom bra före på sjön). Efter Dalarnas DM imorgon skall det dessutom tas upp för diskussion om man kan få till en tävling någonstans inom samma område under lördagen.Pimpelsportkulan

Lossjön

Söndagen den 9:e mars

Tävlingstid: 10.00 – 14.00 (30 min ut, 45 min in)

Klasser: Junior, Dam, Herr, Veteran från 60 år.

1000:- till tyngsta påse (vid minst 30 startande)

All fisk utom gädda räknas

Varmt välkomna!

Martin & Erik Södergårds

Etiketter: tävling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln