Arvid Einarssons Mormyska SM

En dryg vecka efter karriärens största framgång kommer en summering från Sveriges i särklass hetaste mormyskajunior Arvid Einarsson.

Mitt Mormyska sm 2018

Jo så här vare att från början så hörde jag att folk sa att de var dåligt fiske på linsellsjön så ja hade inga höga förväntningar, när ja väl kom ut på rutan så började ja länge ut, och när startskottet gick så var de bara och leta, i 4e hålet så fick ja en 150 gr abborre och 2hål efter en sik på ca 2hg, inga hade fått något änn för utom jag i de området ja var i så de va bra.sen såg jag att de blev en klunga lite längre ner på rutan och ja borrade mig dit, när jag kom vid kanten av klungan så fick jag 4-5 mörtar där så jag mäska och lämna kvar pinnen, sen så var de bara och fortsätta och leta, och ca en halvtimme senare så hittade jag mörten och de var bara och sitta och dra men dom var bara ca 10-20 gr och innan tävlingen avslutas så har jag 186 st vilket resulterade 2,7kg och andra högsta vikt.

Deltävling 2så tänkte jag att de är bara och borra på, och efter en halvtimme så blev de en klunga så ja gick dit och alla sa att de var bara lite små abborre där, och då så slog jag på ca 5-6hål innan jag fick 12 i ett hål, och alla kom och borra ner mig,sen dog fisket av där så ja gick iväg en sväng men fick inget, så då bestämde jag mig för och prova gammel hål och jag tästade ett hål som var ca 10 meter från hålet där ja fick fisk men inget så ja borrade imällan dom två hålen och där var de fisk, och innan tävlingen är över så hade jag 58 st vilket resulterade en total seger på den deltävlingen, och de resulterade sm guld i junior, och en näst högsta vikten på totalen och en biljett till VM kvalet.

Dagen efter då VM kvalet skulle avgöras, den första deltävlingen så fick jag bara en mört och en sik vilket resulterade 9onde plats.. Men däremot så deltävlingen efter så kände jag att de är nu de avgörs, dock så fick nästan ingen fisk den första kvarten men helt plötsligt så blev de en klunga längst upp i hörnet men det var helt orört på en fläck så ja gick dit och direkt så tappade ja en bättre abborre eller sik så jag tog fram ett vanligt spö med 0,18 lina och knöt på en 10a guld mormyska med mask och 2hål så fick jag en abborre på ca 6hg!, 3hål senare så drog ja en 9hg abborre och sen en sik på 2 hg och några små abborrar. På invigningen ser jag att jag har överlägset största påsen och de blev 1,5kg! Vilket resulterade en 3e plats på VM kvalet Och blev då med i de nya team Sweden ice. Och har hört att VM kanske skulle bli i Mongoliet eller Litauen, En otroligt lyckad helg för min del som jag sent kommer att glömma.

/Arvid Einarsson

Etiketter: mormyska

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln