PMC DT3, resultat

Folke Andersson på VM i Ukraina 2016. Folke Andersson på VM i Ukraina 2016.

I lördags avgjordes den tredje deltävlingen i Pimpelsport Mormyska Cup på Holmsjön utanför Norberg. Det var sagt att det skulle bli mörtfest med eventuella braxnar som bonus. Något jätterace av mört blev det dock inte, i alla fall inte för undertecknad. De enda braxnar som kom upp tog hemmafiskaren Jimmi Bornström, två halvkilosklumpar som placerade honom högt i resultatlistan. Längsta strået drog dock Folke Andersson med 4673 gram, tätt följd av Börre Omang (4427 g) och nämnde Jimmy (4260 g). Med segern gick Folke om Lasse i PMC med en poäng och de båda har nu dragit ifrån resten av fältet.

För min egen del har det gått troll i fisket  och jag får inte alls till det ordentligt. Även idag drogs jag med linbrott (7 st) och två förlorade mormyskor. Vad som är ännu värre är att jag inte riktigt hittar fisken som jag vill. Det kändes bra och jag drog fisk större delen av tävlingen, men jag lyckas inte få någon ordentlig fart på det. Säsongen har startat mer eller mindre uselt, men jag hoppas en tripp till Riga med landslaget får rätsida på saker och ting så jag kan ta mer framskjutna placeringar på kommande tävlingar och då framför allt på VM-kvalet näst nästa helg i Gnesta.

Resultaten ser ni här nedan tillsammans med en sammanställning. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln