SM-ranking

Vi fick ett mail igår där det finns en "Anonym" person som gjort en sammanställning över de senaste 10 Individuella SM i pimpel.

 

"Bäst i sverige?

Fick en idé om att sammanställa en "ranking" över alla som deltagit i pimpelsm dom senaste 10åren och placerat sig bra. Tanken är att tabellen hela tiden skall gälla för den senaste 10års perioden, dvs att vid varje nytt sm faller det som gick för 10år sedan bort. Tabellen är gjord enligt följande:

Det har gjorts en totallista för alla deltagare på sm. Dom som har placerat sig topp 50 i denna totallista har fått poäng enligt följande 50-49-48-47 osv.

Snittet på antal deltagare den senaste 10års perioden ligger på 562st vilket innebär att det bara är ca 9% av dom startande per år som har fått poäng.

Det blir ändå ganska många namn att hålla reda på, just nu är det 365st som har tagit poäng det senaste decenniet. Detta innebär en ganska stor risk för att det smyger sig in fel då det sker klubbbyten, efternamnsbyten och annat som gör det svårt att hålla 100% koll.

Så vill du veta om du varit bäst i Sverige eller länet eller klubben på sm det senaste decenniet, kolla in listan!

Är ju dags att ta bort 2003 och lägga till 2013 om en vecka dessutom så skitfiske på SM!

Mvh //Pimpelfreak"

Etiketter: pimpel sm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln