DM-resultat

De senaste dagarna har det vart en del diskussioner om kvalificering till Lag-SM.
I sportfiskarnas regler för pimpel så har det under de senaste åren stått att minst 3 lag ifrån varje klass på DM ska gå vidare till SM. Detta har vart fel, men kommer att gälla under årets DM. 

Det här med minst 3 lag har dock vart en felskrivelse och har åtgärdats av sportfiskarna. Men eftersom att flera distrikt redan har haft sina Lag-DM så kommer minst 3 lag att gälla även till SM 2020. Sedan blir det 25% igen till SM 2021.

Regler finns att läsa här.
https://www.sportfiskarna.se/portals/sportfiskarna/PDF/tavling/regler/Regler%20Pimpel%20190206.pdf

Det här fick oss att börja fundera i banorna kring öppet SM igen. Hur många deltagare skulle det skilja mellan ett öppet SM och ett SM med kvalificering som det är idag. 
Därför efterfrågar vi alla distrikts DM-resultat eller deltagarantal i de olika klasserna räcker. För att kunna summera hur många som deltar på DM. Är det långt fler än de som deltar på SM idag, eller är siffran inte så mycket högre? 
Idag är det ingen som har koll på den siffran och kan säga hur många fler deltagare det skulle bli på ett öppet SM.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln