PMC 10 och PMC 11

I ett fantastiskt väder med strålande sol avgjordes i helgen PMC 10 och 11 på Lilla och Stora Selångarn strax bredvid Bergsåkers travbana i Sundsvall. Två riktigt trevliga vatten som vi hoppas återkommer på PMC även nästa år. Tyvärr var det ganska få som dristade sig till att komma hit då det bjöds på många olika pimpeltävlingar samt KM i mormyska på andra håll.

Lördagens fiske på Lilla Selångarn bjöd på en hel del stor mört och ett gäng braxnar samt några abborrar och snorisar. De tio deltagarna i tävlingen, varav sex deltog i PMC, satt nästan i kortärmat då solen stundtal stekte på riktigt ordentligt. Längsta strået i PMC drog Greger Carlsson följt av Thomas Axelsson och Bert Åkerblom.

Under söndagen fiskades det på Stora Selångarn som även den skulle ha mycket braxen och mört av grövre kaliber. Det som dock kom upp var mängder med matabborre med flera som var nära kilot. Riktigt kul fiske då man verkligen fick jobba för varje fisk med ganska små mormyskor och då även tunna linor. Av de tovl som deltog i tävlingen var det även denna dag sex som tävlade i PMC. Bäst idag var Magnus Andersson (som dock egentligen var tvåa efter Pavel Chaloupka) med Thomas Axelsson som tvåa och Marino Sanvincenti som trea.

Tack för en riktigt trevlig fiskehelg Fredrik Samuelsson som arrangerade tävlingarna. Hoppas du gör om det nästa år!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln