Resdag till Karlstad

Så stundar helgen då ett nytt kapitel skall skrivas inom tävlingspimpelns historia. Vem som står där som segrare på lördag och söndag eftermiddan kan vi bara sia om. Jag har mina favoriter, antagligen har även ni det...?

 

Själv åker jag söderut från Sveg med laget bestående av Magnus Grinde, Daniel Eriksson och Loe Eriksson strax efter lunch idag. Förväntningarna är givetvis på topp även om det är en okänt vatten för vår del. Imorgon tävlar jag dock endast i arrangörsklassen vilket innnebär att jag faktiskt har en tävling på mig att bekanta mig med fiskarna där under isen. Det kan vara välbehövligt.

 

För er som sitter därhemma och undrar hur rapporteringen från SM skall ske. Var lugna. Eftersom både Erik och jag är på plats så tänkte vi faktiskt ge er nästintill direktrapporteringar från tävlingarna. Förhoppningsvis kan vi även ordna några intervjuer direkt på plats. Dessutom kommer antagligen ett gäng av våra "korrar" göra personliga redogörelser efter helgen. Så som jag sa, vara så lugna!

 

Väl mött, och skitfiske till alla er som tävlar i helgen!

/Martin, pimpelsport

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln