En sammanfattning av Eriks pimpelhelg

Jörgen Anderssson vann Falubygdens KM överlägset. Jörgen Anderssson vann Falubygdens KM överlägset.

Lördag:
Falubygdens KM på Runn med utgång ifrån Karlslund.
Området var "innaför öarna". Jörgen Andersson lyckades bäst och hittade förhållandevis mycket fisk och var tämligen överlägsen segrare på sina 9955gr.
Övriga resultat

Söndag:
Deltävling 2 i DM-serien Dalarna på Leran.
Vi började 5st i en bukt, men det var bara Micke Engvall som fick några bra hål i början på en lite fläck. Jag gjorde 1-2 varv runt honom men kände inget så jag gjorde ett flytt till en kant och där började jag få småfisk direkt. Men de var alldeles för små. Jag var påväg att byta ställe när Niklas Rehn fick ett bra hål en bit bortanför mig. Så jag blev kvar och borrade mig vidare efter kanten. Men det gav inget resultat, jag var påväg att sticka igen efter halva tävlingen. Då kom Bernt Berggren förbi och gjorde ett hål en bit innanför mig. Fisk direkt, så jag borrade en bit bortanför honom efter en vass. Fisk även för mig. Men de blev små där också, men antalet var bra. Dock avtog det med timmen kvar, så slutspurten uteblev och jag vägde in 4kg. Vilket inte räckte långt alls.

Lotta Engvall slog till med dagens högsta vikt 7,9kg före äldre herrveteranen S-O Holmberg. Som sällan är sämre än etta i sin klass på Leran.
Resultat


Angående veckans podcast så verkar det bli svårt att få till en tid då både jag och Martin kan idag. Så det kan bli så att den kommer i morgon.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln