PMC5

17 friska minusgrader väntade de 16 som skulle göra upp om poängen i PMC5 samt deltagarna i Dalarnas DM på Opplimen. P-O Liss hade höjt förväntningarna hos samtliga med sin skrytbild i inbjudan men den ende som var i närheten av den mängden fisk var Peter Eriksson som sopade hem både POMC och DM med strax under 2,3 kg.

Vi övriga fick bara sporadiskt med fisk och i övrigt bara abborre. Med en lite blandad påse knep Mankan Andersson andraplatsen 3 hg efter och skrybildernas mästare P-O Liss seglade in på en tredje plats dryga hektot efter Mankan.

Nu väntar som nämdes igår en helgs uppehåll för att lördagen den fjärde februari köra PMC6 i Eskilstunatrakten och PMC3 (flyttad från Skaraborg) på söndagen i Fagerstatrakten.

Vi ses på isen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln