PMC11 och 12

Värmländska Västra Silen var arenan för det öppna Värmländska DM:et som utspelade sig på lördagen. Västra Silen är en sjö som kanske mest är känd för fint abborrfiske och trevligt öringfiske, samt en del förrymda regnbågar. Här finns dock även storväxt och kämpaglad mört. Under tävlingarna hade dock deltagarna svårt att hitta både mört och abborre men fanna man mörten så låg man bra till.

Marino, Pentti och Sören lyckades bäst i första rutan medan Alf, Helge och Anne lyckades med brvaden i andra rutan. Detta DM var det till antalet största deltävlingen i årets upplaga av PMC hittills. Vi får se om det blir rekord i Ockelbo, om det blir tävling där då isläget är lite skakigt för tillfället.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln