PMC8 och PMC9

Under första lördagen i mars avgjordes Leif Hagströms minne (PMC8) på Västersjön och Kent "Lumpen" Lundberg sopade hem vandringspriset med stabila 8,1 kg, tvåa var Bengt Forsling med knappt 7,4 kg och bronspengen tog Tomas Andersson hand om med drygt 7,2 kg.

Vasaloppssöndagens tävling (PMC9) avgjordes med endast åtta deltagare på Högsjön utanför Arboga. Jimmi "Bogserlinan" Bornström tog hem segern med drygt 7,5 kg, tvåa blev Kent Adell med drygt 6,1 kg och bronset gick till Magnus "Mankan" Andersson med knappt 4,9 kg.

Jimmi tar med dagens seger ett fastare grepp om årets PMC och leder nu på 136 poäng, hela 58 poäng före tvåan Fredrik Samuelsson med Magnus "Mankan" Andersson ytterligare 6 poäng efter som trea. Det återstår dock sex tävlingar av årets PMC så ingenting är avgjort än, dock krävs det åtminstone tre segrar för både Fredrik och Mankan för att gå förbi Jimmi. Men som Gunde sa; "Ingenting är omöjligt!".

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln