Pimpelsport cup avgjord!

Det blev en dramatisk avslutning på årets Pimpelsport cup. Jonas "Mr 100%" Gustafsson ledde som ni säkert känner till cupen fram till den avslutande DT på ind. SM.

När krutröken hade lagt sig över Norsjön på lördagseftermiddagen  kunde dock jag (Martin) stå som totalsegrare efter att ha tagit ytterligare värdefulla poäng i slutomgången. Även Thomas "RM" Larsson seglade förbi "MR 100%" som gick poänglös den här gången och därmed slutade han totaltrea. Med några omgångar kvar kändes segerchanserna för min del mer som teoretiskt möjliga än realistiska men om nästintill allt stämmer är tydligen allt också möjligt!

I damcupen var det också hårt in på målsnöret. Här hade Kjersti Solli flest poäng hos damerna, men eftersom hon endast fått poäng i en DT (och det krävs poäng i minst 2) gick cupsegern till en spurtstark Gunilla Ögren.

Bland Juniorerna spurtade CFC:s framtidsnamn David Ödmark till sig juniorcupen med minsta möjligt marginal!

Jag personligen rankar årets PSC segern högt i karriären eftersom det är ett fint bevis på att man har gjort en jämn säsong med fina resultat på större tävlingar. Konkurrensen kan man ju inte heller klaga på i detta sammanhang. Att endast ställa upp i 4 DT, som jag gjorde, och ta många poäng i samtliga och därmed vinna cupen var väll i ärlighetens namn mycket mer än jag hade förväntat mig innan säsongen. Det blir en fin karamell att suga på under sommaren och hösten.

Grattis alla ni som gjort bra resultat i cupen, ingen övrig nämnd, ingen glömd. Nästa säsong tar vi nya tag och har ni förslag på förbättringar i cupen så kontakta gärna oss på info@pimpelsport.se

/Martin

Etiketter: pimpelsport cup

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln