PMC DT14, tillika SM

Arvid Einarsson, Mikko Paso, Thomas Axelsson Arvid Einarsson, Mikko Paso, Thomas Axelsson

Årets SM har gått av stapeln och det var även den näst sista deltävlingen i cupen. Inför tävlingen fanns en teoretisk chans för den regerande mästaren Lars Jansson att ta igen försprånget till Thomas Axelsson som leder i stor stil. Förutsättningarna var att Thomas inte skulle få några poäng alls medan Lars var tvungen att vinna deltävlingen. Nu blev det inte så utan årets gigant i mormyskasverige, Thomas "Mr. Sweden" Axelsson svepte hem guldet i herrsenior och lade även beslag på tredjeplatsen i totalen. Vi har alltså en vinnare som nu kan paradera hem segern på sista deltävlingen i helgen som är Jämtland/Härjedalens DM som avgörs på Fisksjön, Kälarne.

Vinnare av deltävlingen blev Mikko Paso (Jakobsbergs SFK) som halkade in till SM på ett bananskal då Timo Jumisko fisk lämna återbud. Tvåa blev överraskande Arvid Einarsson (Jämtlandskroken) som ju är junior och bara 15 år gammal. Han lyckades även under söndagen kvalificera sig till 2019 års landslag. Tredjeplatsen landades som sagt av årets mormyskafenomen Thomas "Mr. Sweden" Axelsson.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln