Inför "Slaget om Runn"

I helgen avgörs "Slaget om Runn" med tävlingar på Ösjön(Lördag) och Runn (Söndag). Två tävlingar där det brukar nappa bra. Ifjol blev segrarvikten 7,8kg på Ösjön och 15,1kg på Runn.

Mannen för helgen var den gången Per "Chefen" Nilsson som plockade hem en dubbel och givetvis även blev Runnmästare över två dagar. Den första frågan för året är om Chefen skall försvara någon av segrarna iår, eller kanske rent utav båda?

Den andra frågan är om Jonas "Mr. 100%" Gustafsson fortsätter att rada upp segrar iår? Han är uppe i 14st såhär långt och bör väl vara bäst i Sverige iår sett till antal segrar?

Det är föga förvånande att han Jonas är storfavorit i tipset. Det finns egentligen ingen direkt andrahandsfavorit den här gången.
Jonas är näst intill hundraprocentig i det normalt sett svåra Dalarna. De är få förunnat att kunna säga att man har slagit Gustafsson iår.
Men tar du dig till Dalarna i helgen så har du chansen att stoltsera med den skalpen och vakna upp på måndag efter en god nattsömn.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln