Kommande helg

I helgen drar Dalarnas DM-serie igång på sjön Leran i Smedjebacken. En sjö som jag(Erik) inte alls har lyckas bra på. Jag hade en kanonstart där för några år sedan. Men se gick jag i princip rent den andra halvan och man kan kan säga att slutresultatet inte blev så bra. Vi har haft DM-serie här 3 gånger sedan jag flyttade till Dalarna och jag tror jag fått räkna bort den i serien varje år. Men vi får hoppas att det blir ändring på det iår. Hoppet finns ännu såhär på torsdagen. 

På söndag rullar det vidare till Björken och Grängesfirrens Januarinapp. En sjö som är rolig och intressant. Som i de flesta fall i Dalarna så har det tävlats på sjöarna varje år i många år och de flesta som är med har bättre koll än vad jag har. Jag lyckades dock placera mig ganska bra mde en 5e plats ifjol. Så vi får se om kan upprepa det iår eller kanske till och med förbättra resultatet. Jag ska eventuellt gå till ett annat ställe iår. Men med all snö som kommit så kanske jag tänker om. Vi får se hur folket sprider sig på söndag. 
 

Snön kan nog dessvärre ha ställt till det lite och förhoppningarna om riktigt bra fiske har naggats lite. Men jag hoppas fortfarande på det bästa. Det är dock svåra sjöar att beräkna vinnarvikter på då det kan variera mellan 5 och upp runt 10kg på bägge sjöarna den här årstiden. Så det blir spännande att se vart det slutar.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pierre Welander » Krock i helgen:  ”Fagersta kör inte på Barken, Vads såg. Barkensjöarnas FVO skall ha 80:-/deltagar..”

  • Lennart Forsberg. » Pimpelsport Cup efter DT1:  ”På sammanställningen, är det inte 2023 nu, eller?”

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln