Helgens bravader

I helgen passar det för en gångs skull bra med kombinationen pimpling/bandy.

Fredagsmatch borta mot Liljan i klart väder, -8 grader och lätt blåst. Det kan inte bli så mycket bättre väder för bandyspel.

 

I morgon hade jag först funderingar på att åka på tävling i antingen Edsbyn(Fullen) eller Fagersta(Barken). Men tänkte att det kan vara ganska skönt att ta det lugnt och "träningsfiska" lite.

Så jag och Lars Jansson åker iväg en sväng där på förmiddagen, längden på fiskedagen beror helt och hållet på hur bra det nappar.

 

På söndag så blir det Injsön utanför Leksand. Där Lars Jansson är titelförsvarare ifrån ifjol. Så har man tur kanske man kan lura åt sig något tips under morgondagen! :)

 

Insjön som kan vara en rolig sjö rätt dag har jag hört, ifjol var väl inte fisken på bästa humör som jag förstått det. Men det milda vädret i veckan kanske har gett mer gynnsamma förhållanden?

 

Vi får väl se om det blir lika bra uppslutning där som DM-serien på Byrviken då det var runt 100(?) personer. Men det är nog tveksamt att det blir riktigt så många då det kanske finns något annat som lockar dem från södra Dalarna.

 

Såg att det även är Järfällamästerskapet på Mälaren på söndag, men med närmare avstånd till Insjön så var det aldrig riktigt aktuellt. Men hade inte den vart så hade det vart intressant att åka ner på Mälaren en gång också i vinter. Det lär väl inte vara is där så mycket längre än månaden ut.

 

För övrigt så vill jag uppmana er som inte upptäckt Team Örebroarnas blogg med J-E Stange i spetsen.

Jag skulle vilja säga att det är nog förmodligen den bästa bloggen i dagsläget med bra frekvens på inlägg och alltid intressant läsning. Tror han är och nosar på ett inlägg/dag i snitt. Vilket är bra gjort då han är ensam om att skriva.

 

Hoppas vi ses på söndag på Insjöns is!

 

/Erik

Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln