NU kör vi igen!

Kylan har åter intagit landet. Isarna kryper sakta men säkert söderut och planerna för ännu en tävlingssäsong tar form.


Varmt välkomna till pimpelsäsongen 2017/18!   
      


Det finns mycket att se fram emot den här säsongen, inte minst ett SM i Stockholm som brukar kunna spinna upp pimpelvärlden ytterligare några hack. Hoppas och tror att arrangörerna har vädrets makt på sin sida, för visst är ett SM i huvudstaden alltid något extra.

Jag har själv haft en hektisk sommar och höst. Det mestas av tiden har lagts på jobb. Nu hoppas jag att det lugnar ner sig en aning så man kan få fiska en del under säsongen. Och givetvis hålla den här sidan i trim!

Vi har börjat spåna om årets PSC, och som tidigare år är det stort intresse. Folk och arrangörer hör av sig och frågar om utformningen på årets upplaga. Vi lovar att ni alla kommer märka när den släpps. Och vi hoppas att ni alla laddar ordentligt för att vara med även i år.

Till helgen börjar för övrigt HD-cupen med tävlingar i Sveg med omnejd. Det brukar vara symbolen för att tävlingssäsongen startar på allvar i mellansverige. Min vinnare är Hans Erlingsson. Han brukar vara enormt laddad när vattnet fryser till i Härjedalstrakten. Är övertygad om att det inte är något undantag det här året…

/Martin Södergårds

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln