Stort intresse

Såhär de första månaderna av säsongen så har intresset vart mycket större än tidigare år.
Vi har redan vart och nosat på toppnoteringar i besöksantalet per dag. Siffror som vi bara har haft vid SM och möjligen runt påsken tidigare år.

Det är glädjande att se och vi hoppas att trenden fortsätter, så kan det bli en riktigt roligt vinter. Dessutom får vi hoppas att det avspeglar sig på isen.

Vi har även noterat en annan tendens, men den är svårtolkad då många av de äldre inte har Facebook.
Det vi har reagerat på är intresset ifrån yngre då vi lägger ut inlägg på facebook. Där en stor del av dem som gillar våra inlägg är mycket yngre än den uppskattade(det här är helt och hållet min egen teori, jag riktar ingen kritik mot någon åldersgrupp) medelåldern på tävlingar. Vi kan inte mer än hoppas att dessa även har intresset att delta på pimpeltävlingar själva.

Avslutningsvis så kommer vi snart komma ut med två rekryteringar av nya korrespondenter. En yngre förmåga som för många är välkänd för sitt brinnande intresse och det skulle inte förvåna mig om han är en av dem som har flest pimpeltimmar per år.

Den andre som är på ingång är även han av brinnande intresse och det är främst för grenen mormyska. Han är även med i det Ungdomsråd som bl a Martin och Matilda sitter i.

Så jag råder att hålla utkik om vad som kommer inom den närmsta tiden.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln