PMC 5 - Balalajka Cup, dag 2

Bosse Olsson pallade tyvärr inte för trycket på för dagen tydligen väldigt svårfiskade Lilla. Den ende som inte hade svårt att hitta fisken var hemmafiskaren och arrangören Fredrik Samuelsson som dagen till ära hivade upp hela 9042 gram och sopade därmed banan med övriga deltagare. Närmast efter kom Mankan som blev utklassad med dryga 6 kg med sina modesta 3003 gram, trea för dagen blev Jimmi Bornström med 2425 gram.

Jimmi har därmed fem deltävlingar i PMC och har tagit en stabil ledning med 102 poäng. Hans andra plats under lördagens tävling och tredjeplatsen på söndagen resulterade i att Balalajkan landar i hans händer. Det innebär att Jimmi denna säsong vunnit Tavelcupen, Mellandagscupen och nu Balalajka Cup. Vi får hoppas formen håller i sig då Jimmi tillsammans med övriga i Team Sweden Ice idag (måndag) flyger till Litauen för att delta i WIFC.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln