Bättre kommunikation!

Vi måste bli bättre på att kommunicera med närliggande distrikt om vilka tävlingsdagar vi skall lägga respektive tävlingar på.
I de flesta fall gör varje distrikt sina tävlingskalendrar var för sig och klubbar som egentligen ligger angränsande till varandra kan olyckligtvis arrangera tävlingar samma dag. Vilket självklart är ett misslyckande.

Ett konkret exempel iår är den 2:a mars då Linghedsnappet och Woxnadalsnappet är/var lagda på samma dag. Två tävlingar som arrangeras på sjöar som bara ligger 5-6 mil ifrån varandra och ser man till fjolåret så var en stor del av deltagarna på de båda tävlingar med på bägge två. Så det är ju en förlust för bägge klubbar och mycket tråkigare för deltagarna att vara tvungen att välja bort en tävling.

Dock har Linghed visat gott föredöme och flyttar sin tävling till den 29:e mars istället. Vilket vi nu hoppas blir en fin lösning på det hela.

/Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln