Bättre kommunikation!

Vi måste bli bättre på att kommunicera med närliggande distrikt om vilka tävlingsdagar vi skall lägga respektive tävlingar på.
I de flesta fall gör varje distrikt sina tävlingskalendrar var för sig och klubbar som egentligen ligger angränsande till varandra kan olyckligtvis arrangera tävlingar samma dag. Vilket självklart är ett misslyckande.

Ett konkret exempel iår är den 2:a mars då Linghedsnappet och Woxnadalsnappet är/var lagda på samma dag. Två tävlingar som arrangeras på sjöar som bara ligger 5-6 mil ifrån varandra och ser man till fjolåret så var en stor del av deltagarna på de båda tävlingar med på bägge två. Så det är ju en förlust för bägge klubbar och mycket tråkigare för deltagarna att vara tvungen att välja bort en tävling.

Dock har Linghed visat gott föredöme och flyttar sin tävling till den 29:e mars istället. Vilket vi nu hoppas blir en fin lösning på det hela.

/Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln