Jesper tar ledingen i PSC 2017!

Från bildarkivet Från bildarkivet

Reflektioner efter DT1, PSC 2017.

Jesper Dyberg har börjat året strålande och tog i helgen tog han en av karriärens allra största segrar (den andra i Norarycket?). Att han dessutom lyckades dra hem hela 175 poäng i PSC känns antagligen inspirerande inför fortsättningen. Dyberg blir att räkna med i år i PSC, var så säkra på det...

Startfältet i Norarycket var för övrigt av yppersta klass. Mellan-Sverige gick man ur huset för att tampas på Norrsjön. Och några heta kandidater till totalcupen tog redan här sina första betydelsefulla poäng. En av dem fjolårets totaltvåa Mikael Engvall som lär bli att räkna med även i år. Och vad kan SM-meriterade fiskare som Jan-Erik Stange och Daniel Ahlgren fortsättningsvis göra nu när de fick en smakstart i cupen?

Annars var det med glädje vi ser att flera garvade pimpelrävar tog poäng, bland annat mormyskafantomen Folke Andersson med dagens näst högsta vikt.

I damklassen blev det föga oväntat FK Jokers ess Birgitta Gustavsson, NM mästarinnan från 2015, som lekte hem DT1.

Lika självklar vinnare var Linus Eriksson i juniorklassen.

Sist men inte minst måste jag bara nämna att jag och Thomas Rosa Mössan Larsson pratade inför tävlingen om vilka som skulle nå topplaceringarna. Min pall på förhand bestod av Engvall, Dyberg och Pistol. Inte helt rätt, men alla tog faktiskt poäng. Vilka tror ni står på pallen då DT2, Jokersnappet 28/1, avgörs?

PIMPELSPORT PIMPEL CUP 2017 (1:15)

1. Jesper Dyberg 175 p
2. Folke Andersson 155 p
3. Ove Rosén 140 p
4. Jan Erik Stange 135 p
5. P-O Liss 130 p
Se komplett lista här

/Martin

Etiketter: pimpelsport cup psc

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln