NM i Finland

Redan i våras var pimpelsport i kontakt med det finska förbundet angående NM i pimpel 2016. Indikationerna då var att tävlingarna skulle äga rum i mitten av Finland. Nu går det på norska sidan Pimpelkonk läsa följande:

Kort info fra NJFF om Nordisk mesterskap i isfiske 2016: 
Nordisk Mesterskap i isfiske går av stabelen 02.04.2016 i Viitasaari i Finland. Viitasaari ligger ”midt i Finland”, ca 4,5 t. kjøring fra Helsinki. Finnene har forhåndsbooket hotell til både oss og Sverige. Når det gjelder transport, regner vi med at det blir fly til Helsinki og felles buss med svenskene opp til Viitasaari. Dette er den informasjonen vi har så langt.

Uppdaterat 2016-01-08 kl. 12.00
Detta mail fick Svenska förbundet av Finlands Marcus Wikström
så sent som igår:

Tävlingen kommer att gå a stapeln i Viitasaari och jag har redan bokat övernattningen, preliminärt. Sverige och Norge kommer att vara inbokade på ett litet hotell, och det finska laget på ett annat (utrymmesbrist). Jag kommer att finnas på samma hotell som Sverige och Norge, och på det hotellet kör vi också lagmötena och banketten. Återkommer med mera info senare!


/Martin

Etiketter: nm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pierre Welander » Krock i helgen:  ”Fagersta kör inte på Barken, Vads såg. Barkensjöarnas FVO skall ha 80:-/deltagar..”

  • Lennart Forsberg. » Pimpelsport Cup efter DT1:  ”På sammanställningen, är det inte 2023 nu, eller?”

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln