Fel prioriteringar?

Efter helgens tävling på Ösjön och med bra fiske, om man ser till tidigare tävlingar i trakterna så var jag väldigt sugen att åka på söndagens tävling på Runn. Men dessvärre så blev vår bandymatch i helgen flyttad ifrån lördag till just söndag 12:30.

 

Så det är väl dags för att göra som Lars Jansson säger, ännu en felprioritering. De tidigare har dock inte svidit lika mycket som denna.

 

Surt sa räven, men det kommer fler tävlingar! Men ni övriga som har tänkt(hoppas kvala in) er att vara med på SM nästa år, ta chansen och åk dit och pröva. Även om området kanske inte är detsamma som på SM så kan det ju vara värdefullt att "känna på" fisket som Runn erbjuder.

 

Mer om tävlingen finns på Borlänges tävlingssvarare 0243-23 96 44.

Om den inte kommit in ännu, så lär den göra det snart.

 

/Erik

Etiketter: tävlingar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln