Vestlis Pimpelsport Cup tips

Förstapris i tipstävlingen, en Mora nova Förstapris i tipstävlingen, en Mora nova

I samband med att vi gick ut med de fastställda tävlingarna i Pimpelsport Cup så nämnde vi även att en nyhet skulle komma iår.

Nyheten är precis den som den som rubiken skvallrar om.

Tillsammans med Vestlis Fiske som har skänt förstapriset (en Nova-borr 110mm) så kommer vi att anordna en tipstävling där Pimpelsport Cup ligger till grunden.

Det påminner lite om V75 där du väljer ut en tävlande för respektive Cup-tävling. Sen får du dennes poäng till din tipsrad enligt samma regler som används i Pimpelsport Cup.
Slutligen får den som prickar in totalsegraren 200p extra till sin rad.

Den som har samlat ihop flest poäng när Pimpelsport Cup är avgjord vinner en Nova-Borr.

Regler och tävlingsformulär finns här.

Att delta i tipset kostar 50kr/rad, pengar som oavkortat går till den fortsatta driften utav pimpelsport.se. Betalning sker via swish(0730375335) eller kontant betalning till oss.

Det här är något som vi har funderat på ett tag, vi tror och hoppas att det kommer bli ett roligt och spännande samtalsämne under säsongen.

Är det du som är pimpelsveriges bäste tippare?
Då har du något att grubbla över under helgerna!

/Erik och Martin

Etiketter: tips

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln