Framtidsgrupp, inspirationsresa och en stundande HDH cup...

En levande legend tillsammans med två blivande? Fr. v. Daniel Eriksson, Levi Svedberg och Thomas Larsson. En levande legend tillsammans med två blivande? Fr. v. Daniel Eriksson, Levi Svedberg och Thomas Larsson.

Helgen som var tillbringade jag på Sportfiskarnas kansli i Sthlm. En utvecklingsgrupp, i syfte att utveckla tävlingsfisket, har tillsats och nu hölls första mötet. Riktigt bra, öppna och givande diskussioner med högt till tak och förhoppningsvis kommer gruppen fylla ett viktigt syfte.

I övrigt då?
Nästa helg börjar den åtrovärda HDH-cupens första deltävlingar. Många lär välfärda till Svegs och Ovansiljans tävlingar och visst blir det extra spännande med ett nytt vatten vid premiären i Sveg. Masjön vid Älvros blir en ny bekantskap för mig trots att jag bott i Sveg i drygt 5 år. När jag frågat runt lite så är dock de flesta Svegare ändå positivt inställda till sjön och helgen som var verkar abborrarna vara riktigt på hugget på vissa sjöar häromkring. Utifrån det perspektivet räknar jag således med att vinnarvikten hamnar över 5 kg. Kom även ihåg att Sveg alltid har en barn- och ungdomscoach med på sina tävlingar, det är bara att säga till när ni löser kort så axlar vi ansvaret att coacha under tävlingen!

Måste även passa på och nämna att jag och Daniel Eriksson var ute och for på en inför-säsong-roadtripp i mellanSverige för några helger sedan. I Borlänge träffade vi kusin Erik och Jonas Gustafsson innan vi for vidare och träffade Thomas Rosa Mössan Larsson och Levi Svedberg i Sandviken. Om ni vill utvecklas som pimpelfiskare råder jag er att göra denna typ av otraditionella resor, för att diskutera pimpelfiske med vänner och bekanta vid sidan av själva tävlingarna (då alla är fokuserade på sitt) ger definitivt mer än många säkert tror. Och att få möjlighet att träffa en legend som Levi gör sju inte saken sämre...

Sedan damp Svenskt fiske ner i brevlådan med mer pimpelgodis än på flera år, bland annat en artikel skiven av mig samt en sida där Erik beskriver hur enkelt det är att göra sin egen trekrok. Hoppas ni tyckte att uppslagen gav er någonting. Om fler vill ha mer skrivet om pimpelfiske och tävlingsfiske i tidningen är det nog helt enkelt upp till oss själva att få det publicerat. Så hem i stugorna och skriv skriv skriv, fota fota fota. Ni vet ju hur mycket intressant som finns att berätta om, eller hur!? Och får ni inte det publicerat i tidningen finns ju alltid pimpelsport.se...:)

Slutligen ska jag även nämna några rader om årets upplaga av Pimpelsport cup. Vi tycker att vi funnit ett ganska bra koncept för tävlingen och den 15 dec släpper vi de tävlingar som ingår i säsongens cup. Vi har även en nyhet gällande cupen på gång som säkert kommer bli rolig att följa. Mer om den när vi släpper tävlingarna.

Vi hörs och ses, kanske redan til helgen!?

Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln