Björn Borg blir en del av pimpelsport!

Björn Borg har dragit några storabborrar under sina år som pimpelfiskare Björn Borg har dragit några storabborrar under sina år som pimpelfiskare

FK Jokers Björn Borg har varit med i pimpeltävlingssvängen längre än de flesta, och när vi på pimpelsport.se ställde frågan om Björn var intresserad att vara korrespondent och framförallt dela med sig av pimplingen ur ett historiskt perspektiv, både vad gäller händelser och personligheter, så blev svaret positivt.

(För den som undrar kan vi meddela att Björn även, i vanlig ordning, kommer att skriva på FK Jokers blogg.)

 

Björn säger själv att hans bidrag till pimpelsport blir "Historisk tillbakablick på pimpelfiskets storhetstid i Östergötland, diverse personporträtt, tävlingsrapporter från distriket samt kanske lite udda och personliga betraktelser".

 

Se hela Björns presentationssida här!

 

Vi på pimpelsport.se välkomnar Björn med öppna armar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln