Björn Borg blir en del av pimpelsport!

Björn Borg har dragit några storabborrar under sina år som pimpelfiskare Björn Borg har dragit några storabborrar under sina år som pimpelfiskare

FK Jokers Björn Borg har varit med i pimpeltävlingssvängen längre än de flesta, och när vi på pimpelsport.se ställde frågan om Björn var intresserad att vara korrespondent och framförallt dela med sig av pimplingen ur ett historiskt perspektiv, både vad gäller händelser och personligheter, så blev svaret positivt.

(För den som undrar kan vi meddela att Björn även, i vanlig ordning, kommer att skriva på FK Jokers blogg.)

 

Björn säger själv att hans bidrag till pimpelsport blir "Historisk tillbakablick på pimpelfiskets storhetstid i Östergötland, diverse personporträtt, tävlingsrapporter från distriket samt kanske lite udda och personliga betraktelser".

 

Se hela Björns presentationssida här!

 

Vi på pimpelsport.se välkomnar Björn med öppna armar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • allesio jesse » Ny Go fish it :  ”Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex ..”

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln