Sista dagen för att förhandsbeställa Microspikes!

Idag avslutas Sportfiskepoolens specialerbjudande på is-broddarnas rolls royce, d.v.s. Microspikes. Många har tagit chansen att gå säkert på isarna nu när priset är reducerat.

 

Vi på pimpelsport har förövrigt testat en del broddar som är uppbyggda som Micospikes. Idag finns det ju bland annat en del "piratkopior" till lägre priser. Funktionellt sett så är dom dock inte i närheten av denna kvalitet, inte minst eftersom de har en förmåga att nötas eller gå sönder relativt snabbt. En brodd av bättre kvalitet är alltså, enligt oss, att föredra ur säkerhetssynpunkt, men även ekonomiskt sett eftersom den med all säkerhet kommer hålla mycket längre.

 

Länk till erbjudandet här!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln