Sista dagen för att förhandsbeställa Microspikes!

Idag avslutas Sportfiskepoolens specialerbjudande på is-broddarnas rolls royce, d.v.s. Microspikes. Många har tagit chansen att gå säkert på isarna nu när priset är reducerat.

 

Vi på pimpelsport har förövrigt testat en del broddar som är uppbyggda som Micospikes. Idag finns det ju bland annat en del "piratkopior" till lägre priser. Funktionellt sett så är dom dock inte i närheten av denna kvalitet, inte minst eftersom de har en förmåga att nötas eller gå sönder relativt snabbt. En brodd av bättre kvalitet är alltså, enligt oss, att föredra ur säkerhetssynpunkt, men även ekonomiskt sett eftersom den med all säkerhet kommer hålla mycket längre.

 

Länk till erbjudandet här!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln