Stor-Tandsjön till helgen!

Thomas Larsson (tvåa ifjol) och Hans Erlingsson (etta ifjol) fick en bra säsongsstart på säsongen 2011/12. Thomas Larsson (tvåa ifjol) och Hans Erlingsson (etta ifjol) fick en bra säsongsstart på säsongen 2011/12.

På lördag, den 24:e nov, är det dags för den första deltävlingen i HärjeDalaHälsingecup, som är ett klubbsamarbete över tre olika tävlingsdistrikt. Svegs SFK, Ovansiljan och  Woxnadalen står som samverkande arrangörer. Bara det är fantastiskt roligt intiativ tycker vi på pimpelsport.se!

 

Tävlingen är utöver cupdelen även en helt vanlig enskild tävling.

 

Sjö som står som värd för dagen är den uppskattade Tandsjön söder om Lillhärdal där vinnarvikterna varit tvåsiffriga allt som oftast. Ifjol, när det var ett trögare år, vann Svegs SFK:s Hans Erlingsson herrklassen på 4 kg, och Woxnadalens Malin Olofsson damklassen på nästan lika mycket.

 

Tävlingsform: Cup och enskild

Tävlingsplats: Stor-Tandsjön

Tävlingstid: 10 -14

Tävlingsregler: Sportfiskarnas regler.

Karta: Tryck här!

Arr: Svegs SFK, se info på deras hemsida här!

 

Det kommer även bli en tävling på söndag, så för er som tänkt åka en bit kan det vara en idé att övernatta i Sveg med omnejd. Mer info om tävlingsplats för söndagen kommer under veckan.

 

Svegs SFK hälsar alla välkomna till en härligt pimpelhelg!

 

/Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln