Pimpelbilder sökes!

Pimpelsporten har en anrik historia. Vid SM i Bollnäs på 1950-talet så tävlade flera av deltagare i rock och hatt. Pimpelfiske i tävlingsform var nämligen tillställningar för fina herrar. Mycket har hänt sedan dess, och många är de bilder som tagits under tävlingar genom åren. Sitter du inne på bilder, låt oss ta del av dem. Vi bygger gärna ett galleri av era bilder här på sidan, så fler intresserade världen över kan ta del av vår historia. Om ni samtycker så kan de dessutom hamna i den planerade boken om pimpelfiske!

 

/Martin, Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • allesio jesse » Ny Go fish it :  ”Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex ..”

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln