Korrespondentrapport ifrån Magnus Nydahl

Här kommer en rapport från helgens Dm-tävling i Södermanland.

 

Så var första DM-tävlingen i Södermanland avklarad denna säsong. Tävlingen gick av stapeln på Gripsholmsviken i Mariefred och trots den senaste tidens kyla så kom det upp en hel del fisk under dagen.

 

Vinnarvikten i seniorklassen blev 12,5 kg och sedan var det flera påsar kring 10 och 9 kg. Personligen lyckades jag inget vidare idag, min påse stannade på knappt 5 kg. Hann med att fiska både vid Edsala grund och Härnögrund där jag i bästa fall fick ett par fiskar i hålen om det överhuvudtaget nappade. I hopp om att hitta någon fisk drog jag till slut vidare till Tyskär där jag hade fiskat på en tävling året innan. Sista 20 minuterna hittade jag tillslut två hål med fisk nedanför Åsgård där det nappade på riktigt, men vid det här laget var man för länge sedan akterseglad. Det är bara att bryta ihop och komma igen, nya tävlingar nästa helg.

 

Skitfiske på er!

 

/Magnus

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln