Korrespondentrapport ifrån Magnus Nydahl

Här kommer en rapport från helgens Dm-tävling i Södermanland.

 

Så var första DM-tävlingen i Södermanland avklarad denna säsong. Tävlingen gick av stapeln på Gripsholmsviken i Mariefred och trots den senaste tidens kyla så kom det upp en hel del fisk under dagen.

 

Vinnarvikten i seniorklassen blev 12,5 kg och sedan var det flera påsar kring 10 och 9 kg. Personligen lyckades jag inget vidare idag, min påse stannade på knappt 5 kg. Hann med att fiska både vid Edsala grund och Härnögrund där jag i bästa fall fick ett par fiskar i hålen om det överhuvudtaget nappade. I hopp om att hitta någon fisk drog jag till slut vidare till Tyskär där jag hade fiskat på en tävling året innan. Sista 20 minuterna hittade jag tillslut två hål med fisk nedanför Åsgård där det nappade på riktigt, men vid det här laget var man för länge sedan akterseglad. Det är bara att bryta ihop och komma igen, nya tävlingar nästa helg.

 

Skitfiske på er!

 

/Magnus

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln