Rapport från Södermanlands andra dm-tävling på Lidsjön‏

I söndags genomfördes den andra tävlingen i Södermanlands dm-serie. Tävlingen gick av stapeln på Lidsjön, start vid Edstorp. För mig var det första besöket på denna sjö. Enligt de som fiskat på sjön tidigare så utlovades bra fiske med vinnarvikter på +10 kg. Förhandstipsen stämde väl och det drogs mycket fisk under tävlingen. Tyngsta påse idag hade Rolf Taskinen HS, för fullständiga resultat se,

 

http://www.123minsida.se/uffet/12534723.

 

Jag hade bäst fiske på grunt vatten, under 2 meter. I det område jag fiskade på var fisket bäst den första timmen. Därefter blev det sönderborrat och man fick flytta till djupare vatten. Det gick fortfarande att hitta fisk men antal fisk per hål var inte lika bra som första timmen. Så här i efterhand kanske man skulle ha förflyttat sig den sista timmen, men då man inte fiskat på sjön tidigare så kändes inte detta som något alternativ då det fortfarande nappade.

 

Nästa helg avgörs tredje tävlingen i dm-serien på Långsjön. Där skall det finnas bonusfiskar, hoppas man får några sådana.

 

/Magnus Nydahl

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln