SM runt knuten, eller man kanske skall säga runt kunten i detta fall?

Årets SM börjar närma sig med stormsteg och som vanligt har vi tänkt att köra några intevjuer inför det stundanden mästerskapet.

Har ni några särskilda önskningar på vilka ni vill veta lite mer om och deras tankar inför SM? Kommentera nedan, gärna med deras kontaktuppgift(mailadress) om ni har den, för det är inte säkert att vi har den.

 

För övrigt kan vi släppa lite skvaller inför SM.

Fjolårets vinnare i HV, Per-Åke Södergårds har dragits med en envis knäskada sedan i höstas och riskerar att missa på NM och SM iår. Jag pratade med honom senast igår och han lät inte hoppfull.

 

Jörgen Storm hade magsjuka innan helgen, men verkade ändå ganska pigg igår.

Han pinnade (småjoggade ibland) på förvånansvärt fort över Insjön och om han nu var i dålig form igår så är åtminstone jag orolig inför resterande del utav säsongen.

Dessutom säger han sig själv vara återställd ifrån höstens malande ryggbesvär.

 

Daniel Eriksson avverkade förra helgen Marcialonga och lär som vanligt vara i fysisk toppform. Skall bli intressant att se vad den charmante varpfiskaren ifrån Härjedalaskogarna kan uträtta på Värmländska blankisar.

 

Men för att sammanfatta detta så vill vi gärna ha in era önskemål om vilka som kan tänkas vara aktuella för en "Inför SM-intervju"

 

/Erik

Pimpelsport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln