Rapport från södermanlands distrikt, DM-3 Långsjön‏

Då var den tredje deltävlingen i södermanlands dm-serie avgjord. Tävlingen avgjordes på Långsjön mellan Gnesta och Vagnhärad. Förhållandena var idealiska med sol och bra före på isen, sjön var mestadels helt snöfri med undantag längs landremsan och någon vik på skuggsidan. Dagens tävling var mitt första besök vid denna sjö, ryktena talade om bonusfisk och bra bestånd av småfisk. Jag fick ett tips om att gå långt upp till vänster vilket jag valde att följa. Så här i efterhand var det nog ett riktigt beslut då många tyngre påsar kom från detta område. Dagens tyngsta påse vägdes in av Mats Larsson Gnesta SFK, 6252g.

 

För fullständig lista se Ulf Thörners blogg, http://www.123minsida.se/uffet/12534723.


Visst gick det att få fisk idag men fisken var inte riktigt på tagen, överlag var storleken på fisken ganska liten också. I de påsar jag såg låg det idel små myror med undantag för någon enstaka bonusfisk. Nu är det en tävling kvar på serien, tävlingsplats Mälaren nordväst om Strängnäs, får se vad det blir för någonting. Tittade igenom listorna i herrklassen och det är många som fortfarande har chans att gå vidare även om några platser redan är klara.

Nu gäller det bara att kurera sig från förkylningen som man dragit på sig.

 

Skitfiske på er,

 

/Magnus Nydahl

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln